studentie.ro  » cariera » dezvoltare » STINGE TIGARA CU O SUPRADOZA DE NON-FORMAL!

STINGE TIGARA CU O SUPRADOZA DE NON-FORMAL!

Publicat: 21 Aug 2009 | Vizualizari: 958

Esti fumator si vrei sa stii cat de mult te afecteaza fumatul? Nu esti fumator, dar vrei sa stii ce efect are fumatul pasiv asupra ta? Alatura-te initiativei Consiliului Tineretului din Romania de a combate consumul de tutun prin activitati non-formale!
Proiectul Libertatea ta se sfarseste acolo unde incep plamanii mei! se desfasoara sub egida campaniei HELP-For a Life without Tobacco, lansata de Comisia Europeana, si se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 25 ani.
Puteti participa la seminare interactive, unde veti descoperi motivatiile ce stau in spatele consumului de tigari prin activitati de grup si vom viziona impreuna cele mai inovatoare filme ale campaniei HELP.
Tinerii pasionati de fotografie care vor sa transmita un mesaj creativ colegilor de generatie, se pot inscrie la PhotoVoice Competition sau pot trimite pe adresa tobaccocampaign. ro@gmail. com imagini cu momente speciale surprinse la Parada Tobacco.
Iubitorii de teatru au posibilitatea sa participe la o piesa de teatru forum pe tema presiunii exercitate de grupul de cunoscuti in adoptarea consumului de tigari, pusa in scena de trupa A.R.T. Fusion.
Va asteptam in Timisoara- 3 septembrie, Iasi- 9 septembrie, Bucuresti- 18-19 septembrie!
Pentru detalii despre inscrierea la activitati, vizitati tobaccocampaign2009 .wordpress. com sau spuneti-va parerea pe tobaccocampaign2009 .forumotion. com.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00