Studenti cu perspectiva. Ce facultati au urmat cei mai bogati oameni ai planetei?
3/38882
calendar_month 10 Nov 2021, 00:00
Multi spun ca “daca ai carte, ai parte”, insa realitatea demonstreaza ca pana si cei mai razvratiti tineri, care nu si-au incheiat studiile la timp, au reusit sa se numere printre cei mai bogati oameni ai planetei. In top 100 regasim trei categorii de miliardari: cei care au studiat serios finante, afaceri sau inginerie; cei care au tras lozul castigator pornind de la studiul artelor si cei care au dat lovitura pe bancile facultatii si au renunta la studii pentru a-si urma visul.

Unde si ce au studiat bogatii planetei?

Miliardarii din topul Forbes 2021 se inscriu in cele trei variante fiind fie studenti eminenti, fie manati de spiritul artistic, fie vizionari rebeli.

De exemplu, este cunoscut deja faptul ca doua dintre numele mari ale planetei, idoli ai generatiilor de tineri care viseaza la averi impresionante si o cariera de succes, Bill Gates si Mark Zuckerberg, nu si-au terminat studiile superioare. Desi au intrat la Universitatea Harvard, cei doi nu si-au luat si diploma pentru ca au renuntat la cursurile institutiei de prestigiu. Bill Gates a fondat alaturi de Paul Allen compania Microsoft si la 31 de ani era deja miliardar. Mark Zuckerberg a spus PAS studiilor la Harvard in anul 2005 si a decis sa-si dedice tot timpul proiectului sau din timpul facultatii-Facebook. In 2017 Harvard i-a oferit o diploma onorifica.

Françoise Bettencourt Meyers, nepoata fondatorului L'Oréal se numara de asemenea printre bogatii planetei. Bettencourt Meyers si familia sa detin aproximativ 33% din actiunile L'Oréal. Francoise a studiat genealogia mitologiei grecesti.

Citeste continuarea articolului pe RisCo.ro.