studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Studentii sunt invitati la Energy, Always a Challenge

Studentii sunt invitati la Energy, Always a Challenge

Publicat: 03 Nov 2009 | Vizualizari: 764

Energy, Always a Challenge, evenimentul organizat de EESTEC Bucharest, este cel mai important eveniment de gen, adresat studentilor din domeniul energiei, oferindu-le participantilor posibilitatea de a intra in contact direct cu mediul industriei energetice din Romania.
Aflat deja la a 3-a editie, Energy, always a challenge 3, vizeaza teme de actualitate, din domeniul energetic: piata de energie electrica, energia regenerabila, generarea distribuita, sisteme pentru eficientizarea consumului, piete si scheme de sprijin pentru promovarea surselor regenerabile de energie, protectia mediului inconjurator.
Evenimentul se adreseaza unui grup de 20 de studenti de la mari universitati europene, selectati pe baza unor criterii impuse de catre Comitetul Local Organizator. De asemenea, sunt asteptati un numar de peste 100 de studenti din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti care vor putea participa la toate activitatile propuse.
Structura evenimentului
Ziua 1: Energy and Legislation
Ziua 2: Energy and Financing Issues
Ziua 3: Energy and Environment
Ziua 4: Energy and Electricity Markets
Ziua 5: Energy Efficiency

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-04 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00