studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Tinerii din Satu-Mare sunt instruiti sa acceseze fondurile europene

Tinerii din Satu-Mare sunt instruiti sa acceseze fondurile europene

Publicat: 01 Oct 2010 | Vizualizari: 804

Asociatia Manageri in Dialog in parteneriat cu Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri va organiza in perioada 6-7 octombrie 2010, seminariile 'Cheia tinerilor din judetul Satu-Mare catre fondurile europene'.

Asociatia Manageri in Dialog in parteneriat cu Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri va organiza in perioada 6-7 octombrie 2010, seminariile 'Cheia tinerilor din judetul Satu-Mare catre fondurile europene'.

Cele doua seminarii vor avea loc in incinta filialei Satu-Mare a Universitatii de Vest Vasile Goldis, sala B13, etajul 1.

Obiectivul proiectului ‘Cheia tinerilor din judetul Satu-Mare catre fondurile europene’ este de a informa tinerii din judetul Satu-Mare despre posibilitatile de initiere, finantare si dezvoltare a unor afaceri prin apelarea la finantare din fonduri europene. In acest sens, vor fi organizate doua seminarii, in cadrul carora vor fi instruiti 25 de tineri cu varsta cuprinsa intre 14-35 de ani.
Seminariile vor avea ca scop familiarizarea cursantilor cu principalele metode si tehnici de scriere a proiectelor cu finantare europeana. Primul seminar va prezenta notiunile generale ale accesarii fondurilor europene, cursantii fiind familiarizati cu principalele tipuri de programe, axe prioritare ?i domenii majore de interventie ale finantarii europene, principalele domenii ?i idei de afaceri ce pot fi incepute ?i pentru care se poate cere finantare din fonduri europene. In acest seminar sunt date ca exemple proiecte care deja au ca?tigat finantare. Cel de-al doilea seminar, privind tehnicile de scriere a proiectelor, va fi unul interactiv. Va fi prezentata la inceput partea teoretica, cursantii urmand sa fie familiarizati cu termeni specifici activitatii de scriere de proiecte urmand ca in continuare, participantii seminariilor sa invete sa completeze cereri de finantare a proiectelor, sa invete sa identifice ?i sa stabileasca obiectivele unui proiect, sa invete sa determine necesarul de resurse, cum sa se organizeze in timp si cum sa se incadreze in buget.

La aceste seminarii, se pot inscrie si pot participa gratuit tinerii din judetul Satu-Mare, cu varsta cuprinsa intre 18-35 ani. Proiectul 'Cheia tinerilor din judetul Satu-Mare catre fondurile europene' este cofinantat de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, prin Directia Judeteana de Tineret Satu-Mare.

Va puteti inscrie la aceste seminarii completand formularul de aici, pe site-ul www.amid.org.ro, sectiunea Inscriere seminarii.

Asociatia Manageri in Dialog este organizatia studentilor si absolventilor Facultatii de Management. Asociatia a dezvoltat proiecte adresate in principal studentilor, dintre care amintim editarea a doua publicatii, Manage This si Student News, organizarea sesiunilor de seminarii de instruire in domeniul accesarii fondurilor europene si facilitarea accesului studentilor la stagii de practica in cadrul unor organizatii partenere. Din 2007, am reusit sa cream in interiorul organizatiei un mediu prin care membrii acesteia sa poata castiga experienta in domeniul conceperii si implementarii proiectelor, precum si in domeniul jurnalismului economic.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-21 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00