studentie.ro  »  Cariera  »  Dezvoltare  »  TNT! Training New Talents

TNT! Training New Talents

8/82610
calendar_month 06 Mai 2010, 00:00
Intre 10 si 14 mai, BEST Bucuresti organizeaza Training New Talents, un eveniment ce aduce in prim plan subiecte deosebite si care te ajuta sa descoperi cat mai multe despre dezvoltarea personala, despre cel mai de succes drum in cariera si despre intelegerea unor lucruri esentiale din domeniul afacerilor.

Multe dintre softskill-urile absolut necesare unei cariere uimitoare nu se regasesc in educatia inginereasca obisnuita. De aceea, BEST Bucuresti iti ofera gratuit cele mai eficiente traininguri pe teme precum presentation skills, creativitate, teamwork, comunicare, self-branding, dar si multe altele. Toate combinate intr-un eveniment nou nout, special pentru tine!

Specialisti si traineri de la companii importante iti vor vorbi, in cadrul TNT! Training New Talents, despre tehnicile unui self-branding de succes, iti vor demonstra cat de important este public speaking-ul pentru o prezentare cat mai convingatoare si iti vor arata cum personalitati contrastante pot face o munca de echipa extraordinara. Totodata, vei invata secretele dupa care specialistii se ghideaza in vanzari, dar si despre importanta creativitatii in mediul de afaceri actual.

Pentru a lua parte la training-urile din cadrul evenimentului ce va avea loc la Universitatea Politehnica din Bucuresti este necesar sa te inscrii pana pe 7 mai pe site-ul evenimentului TNT! Training New Talents.