studentie.ro  »  Cariera  »  Dezvoltare  »  TRAINING - DESPRE OPORTUNITATI

TRAINING - DESPRE OPORTUNITATI

6/67119
calendar_month 06 Oct 2009, 00:00
Tema sesiunii: Despre oportunitati (pentru studenti)
Ai ajuns la facultate si nu stii incotro sa o apuci?

Ai vrea sa faci si voluntariat insa nu iti dai seama ce presupune asta?
Te atrag multe asociatii, insa nu stii pe care sa o alegi?
Ai vrea sa iti iei un loc de munca insa nu esti nu esti prea sigur(a) de avantaje si dezavantaje?
Ai vrea sa ai cu cine sa te mai consulti vis-a-vis de diverse domenii de activitate/pasiuni insa nu stii de unde sa incepi?
Daca acestea sunt unele dintre intrebarile cu care te confrunti, atunci, s-ar putea ca aceasta sesiune sa fie potrivita pentru tine. S-ar putea…
Detalii organizatorice
Cui se adreseaza acest training: ORICARUI student de anul I sau II (preferabil) care se regaseste in intrebarile de mai sus.
Data: Primul workshop va avea loc marti, 13 Octombrie de la ora 18:30 la 21:00. (Daca se inscriu mai mult de 10 oameni, voi mai organiza si alte serii. Deasemenea, daca nu poti veni pe 13 Octombrie, aplica dar mentioneaza asta in formular).
Dead Line de aplicare: Joi, 8 Octombrie 2009 ora 20:00.
Loc de desfasurare: Sala de Lectura din Piata Romana
Numar de participanti la o sesiune: 10
Costuri:
A. Avand in vedere ca este o cafenea, fiecare va trebui sa faca o consumatie minima (preturile sunt mici, ca pentru liceeni si studenti).
B. Pentru training, metoda pe care o prefer este sa nu impun nici un fee, ci sa responsabilizez participantul. Astfel, intrarea este gratis, iar iesirea pe baza de donatie :D (cine simte sa dea, cat simte / poate sa dea). Nimeni nu va vedea cat si daca cineva a dat, astfel incat cine chiar nu poate sa dea, sa nu se simta ciudat.