studentie.ro  » cariera » dezvoltare » TRAININGURI DE SOFT-SKILLS LA JOBSHOP TIMISOARA

TRAININGURI DE SOFT-SKILLS LA JOBSHOP TIMISOARA

Publicat: 15 Mar 2010 | Vizualizari: 2035

In perioada 19-25 martie 2010, JobShop Timisoara te asteapta cu traininguri de soft-skills si ateliere tehnice.

La JobShop Timisoara studentii si absolventii au ocazia sa isi dezvolte abilitatile tehnice si non-tehnice prin trainingurile si atelierele gratuite sustinute de specialisti in domeniu, dar si la sediul companiilor.

Devenite deja o traditie, trainingurile si ateliere tehnice vor avea loc si in cadrul acestei editii JobShop Timisoara. Ca in fiecare an, studentii si absolventii vor avea ocazia sa isi dezvolte latura non-academica dar si sa isi exerseze cunostintele si abilitatile tehnice dobandite de-a lungul studiilor prin activitatile specifice puse la dispozitie.

Sesiunile de training vor avea loc intre 19-21 martie, timp in care traineri specializati in resurse umane vor oferi consultanta in cariera.Trainingurile au un caracter non-tehnic si trateaza teme precum: project management, redacterea unui CV, managementul timpului, antreprenoriatul sau succesul in cariera. Scopul acestor activitati este ca studentii sa invete sa isi prezinte cat mai bine abilitatile si cunostintele in fata angajatorilor. Printre traineri se numara Ionut Ciurea, A&C Consulting, Delta HR, Berlitz sau Babel Center.

Atelierele tehnice ofera studentilor oportunitatea de a se lasa testati in diverse domenii sau de a-si valorifica cunostintele. Printre companiile care vor sustine ateliere tehnice anul acesta se numara Continental, ACI si Honeywell. Atelierele se vor desfasura la sediul companiilor iar studentii vor avea sansa de a-si valorifica cunostintele si creativitatea intr-un mediu de lucru pe care il vor intalni cand se vor angaja.

Inscrierile au loc intre 15-20 martie pe site-ul www.jobshop.ro/timisoara. Tot pe site studentii vor putea participa la un concurs de blogging/microblogging in cadrul caruia acestia sunt invitati sa scrie despre cariera si despre activitatile specifice JobShop.

JobShop este cel mai mare eveniment national de cariera pentru studenti si absolventi, ajuns anul acesta la cea de-a 17-a editie in Timisoara.

Evenimentul se adreseaza studentilor si absolventilor universitatilor tehnice din cele mai mari 5 centre universitare din Romania: Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara. JobShop este un proiect ce reuseste sa ofere studentilor atat sansa de a intra in contact direct cu companii de renume din mediul economic timisorean, cat si oportunitatea de a lua parte la o serie de activitati ce urmaresc dobandirea de noi cunostinte pe care le vor folosi in cariera ce ii asteapta.

Editia din acest an a evenimentului se va intinde pe parcursul a sase zile. Printre activitatile ce se vor desfasura in zilele de eveniment se vor numara training-urile, prezentarile de cariere de succes, prezentarile “Zoom pe companie“.

Toate acestea vor culmina cu doua zile de stand in incinta Universitatii “Politehnica” Timisoara, in zilele de 23 si 24 martie.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-11-29 00:00:00 - 2022-12-04 00:00:00