studentie.ro  » cariera » dezvoltare » TRAININGURI IN LEADERSHIP PENTRU STUDENTI

TRAININGURI IN LEADERSHIP PENTRU STUDENTI

Publicat: 07 Oct 2009 | Vizualizari: 1548

Fundatia LEADERS, in colaborare cu Facultatea de Farmacie `Carol Davila´ din Bucuresti si Actavis Romania, organizeaza in aceasta toamna un proiect educational ce vizeaza transmiterea informatiile legate de practica leadershipului autentic catre studenti.
Vor fi organizate 6 traininguri, tinute de specialisti din cadrul firmei de training si consultanta Ascendis, precum: Bazele leadershipului, Valori si principii, Inteligenta emotionala, Managementul timpului, Gandirea pozitiva si Leadership autentic.
Fiecare training va fi urmat de o sesiune cu un roman model, Raed Arafat (Fondator Smurd), Cornelia Stancu (Director RA&RD Actavis Romania), Tincuta Busoi (Director Productie Sindan Pharma), Calin Tatomir (CEO Microsoft - in curs de confirmare).
Inscrierile sunt gratuite, fiind doar 100 de locuri disponibile iar pentru inregistrare este nevoie sa completezi formularul de inscriere online pe www.education. leadershipcenter .ro .
Sesiunile se desfasoara in sala Lazarescu din cadrul Facultatii de Farmacie - zona Universitate (strada Traian Vuia), in zilele 28 Octombrie, 4, 11, 18, 25 Noiembrie si 3 Decembrie, incepand cu ora 17:00.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00