TRANSFORMAREA PASNICA A CONFLICTELOR: METODA TRANSCEND
4/4639
calendar_month 10 Sep 2007, 00:00
Universitatea de Pace TRANSCEND anunta reluarea cursului in limba romana pe Internet. Tema cursului este Transformarea pasnica a conflictelor. Metoda TRANSCEND.

Cursul este de nivel postuniversitar fiind destinat specialistilor din diferite institutii si organizatii care lucreaza in domeniul gestionarii / rezolvarii conflictelor, construirii pacii, politicilor sociale si in general oricaror persoane interesate de conflicte la toate nivelurile.


Temele saptamanale vor aborda detaliat si sistematic metoda TRANSCEND pentru transformarea conflictelor prin mijloace pasnice, metoda dezvoltata de Johan Galtung si adoptata de Organizatia Natiunilor Unite ca metoda oficiala pentru abordarea conflictelor. Cursul va crea totodata un spatiu in care participantii sa impartaseasca experientele personale si sa isi imbunatateasca intelegerea si abordarea conflictelor cu care se confrunta.

Taxa pentru cele douasprezece saptamani de curs online este de 150 de Euro.

Perioada de desfasurare: 1 Octombrie - 21 December, 2007

Termen limita pentru inscrieri: 21 Septembrie, 2007

Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati pagina de Internet http://tpu.transcend.org/ sau sa contactati tpu@transcend. org