studentie.ro  » cariera » dezvoltare » VIP Romania te cheama la joaca!

VIP Romania te cheama la joaca!

Publicat: 28 Apr 2010 | Vizualizari: 1044

VIP Romania te cheama la joaca intre 26 aprilie si 13 mai 2010. Daca nu te-ai mai jucat de multa vreme "De-a v-ati ascunselea" si "Tara, Tara, vrem ostasi!", acum este momentul.


Vrei sa cunosti membrii VIP si sa afli ce se intampla in spatele proiectelor VIP? Ei vor sa te cunoasca pe tine si pe prietenii tai; vor ca timp de trei saptamani sa se joace cu tine si sa iti povesteasca despre ce inseamna VIP-ul pentru ei si de ce sunt aici. Poate anul viitor vei fi si tu aici! Fii alaturi de noi si noi vom fi alaturi de tine, iar in acest mod vei vedea ce inseamna cu adevarat sloganul nostru: impreuna suntem mai puternici!


De-a lungul celor trei saptamani, impreuna cu VIP-erii, vei avea ocazia sa afli ce inseamna VIP ca organizatie, care sunt satisfactiile voluntariatului si ce presupune implicarea intr-o organizatie cu traditie.


Urmareste-ne pe 29 aprilie, 6 mai si neaparat in 12 mai! Vei participa la doua evenimente deosebite si la sfarsit vei dansa si vei face cunostinta cu membrii VIP. Fii cu ochii pe facebook, twitter, site si blog unde, de asemenea, vei gasi joculete interesante.


Te asteptam cu multe surprize si relaxare, voie buna, distractie, experiente placute, oameni noi, viitori prieteni sau colegi si cateva premii!


Asa ca "Hai sa ne jucam impreuna de-a VIP-ul!" intre 26 aprilie si 13 mai!

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-26 00:00:00 - 2022-02-25 00:00:00