studentie.ro  » cariera » dezvoltare » VOLUNTARI EXPLORE DANCE FESTIVAL

VOLUNTARI EXPLORE DANCE FESTIVAL

Publicat: 21 Sep 2009 | Vizualizari: 1374

Asociatia ArtLink cauta voluntari pentru organizarea eXplore dance festival 2009
Daca esti in Bucuresti in perioada 25 septembrie-20 octombrie, daca esti pasionat de dans contemporan si ti-ar placea sa te implici in organizarea unui festival, trimite un e-mail cu cv-ul tau la adresa "catrinelalexandra@ gmail.com"
Ce ai de castigat:
- ai acces la spectacolele si evenimentele din cadrul festivalului
- cunosti direct artistii invitati in cadrul festivalului si esti parte ArtLink
- te implici activ in organizarea unui eveniment de talie internationala
- primesti diploma de eXplor(e)ator/ adeverinta
eXplore dance festival este dedicat prezentarii celor mai recente creatii coregrafice ale unor importanti artisti romani si straini.
Obiectivul festivalului este de a crea un cadru special pentru promovarea dansului contemporan, schimbul de idei si sprijinirea artistilor cu perspectiva.
eXplore dance festival va prezenta spectacole diverse ca abordare artistica, propunandu-se concepte noi, creatii originale ale unor artisti cu experienta.
eXplore dance festival 2009 va prezenta timp de 11 zile intre 8-18 octombrie, pe cele mai importante scene de teatru din Bucuresti, 9 coregrafi din Romania si strainatate si 15 reprezentatii ale acestora.
ArtLink este o asociatie culturala care promoveaza creativitatea si interdisciplinarita tea si stimuleaza productia artistica oferind artistilor si publicului proiecte culturale de anvergura europeana si internationala in domeniul artelor spectacolului.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-14 00:00:00