studentie.ro  » cariera » dezvoltare » VOLUNTARI FESTIVALUL INTERNATIONAL DE FILM COMEDY CLUJ

VOLUNTARI FESTIVALUL INTERNATIONAL DE FILM COMEDY CLUJ

Publicat: 10 Sep 2009 | Vizualizari: 2501

Daca inca nu ati citit pe nicaieri, va spunem noi ca intre 10-18 octombrie, Clujul se imbogateste cu un nou festival de film. Nu ne referim nici mai mult nici mai putin decat la primul Festival International de Film de Comedie din Romania, ComedyCluj.
Dar pentru ca el sa aiba loc mai avem nevoie de putin ajutor. Cautam asadar cam 100 de voluntari care sa ne intampine spectatorii cu un zambet larg si carora le vom oferi in schimb:
- multi prieteni noi si veseli;
- party-uri cu muzica foarte buna (parol!);
- filme de comedie de toate felurile si pentru toate gusturile si chiar si...
- adeverinte de practica sau motivari (primele pentru cei care studiaza in domeniu, celelalte pentru acei voluntari draguti care risca sa lipseasca de la cate un curs/seminar/ laborator/ ora de scoala).
Daca am reusit sa va facem sa ciuliti ochii si sa cascati urechile (adica vreti sa fiti printre cei cam 100) nu trebuie decat sa ne trimiteti un CV si o poza tip buletin la voluntari@comedyclu j.ro pana in data de 20 septembrie. De acolo incolo ne ocupam noi sa va tinem la curent cu data si ora interviurilor (vor avea loc dupa inceperea anului universitar desigur). Va vom spune tot atunci si care sunt departamentele din care puteti sa alegeti.
Detalii gasiti pe site-ul evenimentului www.comedycluj. ro.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-02 00:00:00