studentie.ro  » cariera » dezvoltare » WORKSHOP 2009 LA SINAIA

WORKSHOP 2009 LA SINAIA

Publicat: 09 Dec 2009 | Vizualizari: 850

In perioada 8-11 decembrie 2009, va avea loc la Sinaia un workshop pe tematica Elaborarea scenariilor de succes pentru invatamantul superior romanesc la orizontul 2025.
Acest workshop este organizat de Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior si a Cercetarii Stiintifice Universitare (UEFISCSU) prin proiectul Calitate si Leadership pentru Invatamantul Superior Romanesc.
Vor participa in jur de 70 de participanti: rectori, decani, cadre universitare, specialisti in domeniul invatamantului superior, reprezentanti ai mediului de afaceri, societatii civile, asociatiilor studentesti si ai mass-media.
Workshop-ul amintit isi propune sa ofere consultanta in domeniul viitorului invatamantului romanesc in anul 2025. Proiectul Calitate si Leadership pentru Invatamantul Superior Romanesc doreste sa vina cu recomandari strategice pentru cadrul in care universitatile romanesti se vor dezvolta si vor actiona in dezvoltarea socio-economica a Romaniei.
Obiectivul workshopului este sa dezvolte anumite scenarii care privesc invatamantul superior romanesc in 2025.
Discutiile se vor realiza in sesiuni paralele si vor beneficia de suportul expertilor internationali in dezvoltarea de scenarii: Campbell Warden (expert international, evaluator si trainer pentru UNESCO si United Nations Industrial - UNIDO), Ozcan Saritas (cercetator la Manchester Institute of Innovation Research si editor al revistei "Foresight"), Riel Miller (membru al consiliului de conducere a Association of Professional Futurists, precum si a World Futures Studies Federation), Lee Lik Meng (profesor asociat al University Science Malaysia), Philine Warnke (cercetator in cadrul Fraunhofer Institute for Systems and Innovation Research - ISI Germania).
Scopul UEFISCSU este sa administreze resursele financiare necesare pentru a sustine dezvoltarea invatamantului superior si a cercetarii stiintifice universitare.
Pentru mai multe informatii, puteti sa o contactati pe Adriana Tran, Responsabil Relatii Publice, Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior si a Cercetarii Stiintifice Universitare, la nr. de telefon 0724182525.
Andreea Iolu - editor Studentie.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-04 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00