studentie.ro  »  Cariera  »  Dezvoltare  »  Workshop 2010 in America

Workshop 2010 in America

6/68390
calendar_month 03 Nov 2009, 00:00
Absolventii facultatilor de drept sunt invitati sa participe la un workshop organizat special pentru ei. Workshopul, organizat de “The Law and Society Association”, este deja la cea de-a 24-a editie si se va desfasura pe 25-26 mai, 2010, in Chicago.
La acest workshop se pot inscrie absolventi de facultate cu interese academice din domeniul socio-juridic.
Tema workshop-ului din 2010 este What's Next for the Law and Society Paradigm? ( Ce este nou pentru societatea juridical?).
Programul workshopului va include: prezentari, sesiuni de seminarii si discutii informale. Scopul este de a dezvolta o comunitate intelectuala alcatuita din membrii generatiei tinere, sa ajute la conturarea unor relatii colegiale intre studenti din tari diferite si sa promoveze un dialog constructiv pe domenii diverse de cercetare.
Dosarul de inscriere trebuie sa cuprinda:
- o scrisoare de maximum 2 pagini, in care sa descrie lucrarea de licenta/dizertatie ori alte proiecte de cercetare, precum si ce ar putea avea de castigat in eventualitatea participarii la workshop,
- un CV.
Aplicatiile trebuie depuse electronic ca document Word sau in format .rtf la adresa de mai jos:
GSW2010@lawandsociety.org Subject line: APPLY GSW
CV-ul si scrisoarea trebuie introduse in acelasi document salvat cu numele aplicantului dupa cum urmeaza: “Lastname_Firstname_GSW”.
Termenul limita de trimitere a aplicatiei este 29 ianuarie 2010.
Vor fi selectati 35 de studenti pentru a participa la Workshop. Asociatia organizatoare (the Law and Society Association) ofera un ramburs pentru cheltuielile de calatorie de aproximativ 250 $ pentru studentii din America de Nord sau 450 $ pentru cei din afara Americii de Nord (e necesar sa pastrati chitantele respective pentru a primi acesti bani inapoi). Trebuie mentionat ca un student poate participa numai la doua astfel de seminarii numite Graduate Student Workshop(GSW).
Andreea Iolu - editor Studentie.ro