studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Workshop 2010 in Irlanda

Workshop 2010 in Irlanda

Publicat: 25 Nov 2009 | Vizualizari: 1100

Studentii de peste tot din lume sunt invitati sa participe la un workshop organizat in Irlanda. Workshopul, care va fi realizat la initiativa Departamentului de Filozofie de la Trinity College din Dublin si The School of Philosophy din cadrul University College Dublin, se va desfasura pe 4 – 5 februarie 2010.
Tema acestui workshop este “Intentionalitatea” si face parte dintr-un proiect numit “The Phenomenology of Consciousness and Subjectivity” (Fenomenologia constientizarii si a subiectivitatii).
Scopul acestui workshop este sa raspunda la niste intrebari fundamentale din domeniul filozofiei:
Toate fenomenele constiente poseda si intentionalitate?
Toate fenomenele intentionale sunt intr-adevar constiente?
Intentionalitatea constientizarii se bazeaza pe o relatie cu un obiect existent sau este cu totul independent de existenta acelui obiect care este rezultatul intentionalitatii?
Acest atelier doreste sa aprofundeze cercetarea din domeniul intentionalitatii dar si sa exploreze radacinile istorice comune ale acestei traditii filozofice.
Locul desfasurarii acestui workshop va fi: Royal Irish Academy, 19 Dawson Street, Dublin 2.
Pentru inscriere, trebuie doar sa trimiti pe adresa de e-mail rasmus.jensen@ucd.ie urmatoarele informatii:
- numele si prenumele
- numele institutie de invatamant la care studiati.
Taxa de participare la acest eveniment este de 5 euro pentru studenti, pentru a acoperi costul racoritoarelor, care se va achita la sosire. Dat fiind faptul ca locurile sunt limitate, va sfatuim sa va inscrieti cat mai repede, termenul limita de inscriere fiind 10 ianuarie 2010.
Trebuie sa specificati in mail si daca doriti sa participati sau nu la cina - conferinta de pe 4 februarie.
Din pacate, organizatorii nu pot oferi cazare, iar pentru alte intrebari sau nelamuriri, ii puteti contacta la nr. de fax: +353 (1) 716 8258 sau pe adresa de mail helen.kenny@ucd.ie.
Andreea Iolu - editor Studentie.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-04 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00