studentie.ro  » cariera » dezvoltare » WORKSHOP ASEBUSS LA BUSINESS-EDU

WORKSHOP ASEBUSS LA BUSINESS-EDU

Publicat: 12 Iun 2009 | Vizualizari: 722

In perioada 17-19 iunie, ASEBUSS participa la cea de-a sasea editie a targului de educatie Business Edu (www.business-edu.ro ).
Acesta va avea loc la Sala Palatului, orele 10:00 – 18:00, unde reprezentantii scolii noastre te asteapta pentru a raspunde intrebarilor tale legate de beneficiile si formatul programului de Executive MBA al ASEBUSS, organizat in parteneriat cu Kennesaw State University – Atlanta, Georgia.
In cadrul targului, pe data de 18 iunie, orele 17:00, te invitam la workshopul - `Bonus Challenge – The Future is Now`, sustinut de Prof. Dr. Carmen Mincu (www.asebuss.ro ), ce preda cursuri de Comportament Organizational si Managementul Operatiilor in cadrul programului Executive MBA al ASEBUSS,pentru a exemplifica, pe baza unui studiu de caz, metoda de predare interactiva utilizata in cadrul programului EMBA al ASEBUSS.
Prof.Dr. Carmen Mincu a obtinut doctoratul in Economie la ASE Bucuresti si s-a specializat in S.U.A. la Harvard Business School (Program for Management Development) si in Spania, la IESE Barcelona (International Faculty Development Program), in cadrul programelor de tip executive education adresate profesorilor ce predau in programe Executive MBA. 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00