studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Workshop "Changing Publication Cultures in the Humanities"

Workshop "Changing Publication Cultures in the Humanities"

Publicat: 24 Nov 2010 | Vizualizari: 814

European Science Foundation (EFS) isi propune sa creeze spatii de discutie pentru tineri cercetatori si profesori aflati la inceputul carierei, cu scopul dezvoltarii unei viziuni pentru un Spatiu European al Cercetarii. EFS a dezvoltat formatul workshop-urilor Humanities Spring, destinate producerii de documente de pozitie pe probleme specifice, realizate in urma unor dezbateri de doua zile de cei mai buni cercetatori si profesori aflati la inceputul carierei.

Tema aleasa pentru urmatorul workshop este Humanities Spring 2011: "Changing Publication Cultures in the Humanities". Workshop-ul va avea loc in perioada 9-11 iunie 2011 la National University Ireland, Maynooth. Un grup de 20 de cercetatori si profesori va fi selectat in cadrul unei competitii deschise si va fi invitat sa discute oportunitatile si provocarile pe care le identifica in schimbarile din stiintele umaniste, in ceea ce priveste demersul de publicare.

European Science Foundation este o asociatie formata din 79 de organizatii membre care se dedica cercetarii stiintifice, provenite din 30 de state europene. Misiunea EFS este aceea de a promova stiinta de inalta calitate la nivel european. EFS isi propune sa faciliteze cooperarea si colaborarea in stiinta europeana, cu participarea principalelor parti interesate (organizatiile membre si comunitatea stiintifica).

Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este 17 ianuarie 2011. Toate detaliile despre procedura de inscriere pot fi gasite pe site-ul European Science Foundation.

Sursa: Unibuc

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-18 00:00:00 - 2022-01-20 00:00:00