studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Workshop de dezvoltare personala "Teatrul spontaneitatii"

Workshop de dezvoltare personala "Teatrul spontaneitatii"

Publicat: 25 Iun 2010 | Vizualizari: 2062

Teatrul spontaneitatii, conceput de J. L. Moreno, este o metoda derivata din psihodrama, ce pune accentual pe improvizatie si pe stimularea spontaneitatii participantului.

Bucuria o simtim in prezent, desi suntem mereu incurajati sa-l neglijam. Facem atat de mult jocul viitorului si trecutului, incat uitam ca mai exista, timid, un 'acum'.
Uneori facem lucrul oportun la momentul oportun (sa o numim spontaneitate). insa cat de des ?
Alteori ne simtim in acord cu noi insine si deschisi catre ceilalti. Se gaseste repede cineva care sa ne puna la colt pentru acest lucru.
Ne plictisim de masti si avem nevoie de autenticitate ca de aer. Dar ne ia ceva timp pana ne facem curaj sa le abandonam.

Ce spui de o cura de spontaneitate? La timpul prezent, modul autentic, persoana 1. Te asteptam la Workshopul de dezvoltare personala prin metoda Teatrul Spontaneitatii.

Traineri : Alina Porumboiu si Oana Popescu
Data : 15 iulie
Ora: 18:00- 21:00
Locul : va fi anuntat ulterior

Pret : Taxa de participare este de 35 lei, daca se achita pana la data de 13 iulie in contul :

RO54RZBR 0000 06 00 0807 6320 sau 50 in in momentul workshopului.


Inscrieri si detalii : alina_nmty@yahoo. com sau uana.popescu@ yahoo.com

Alina Porumboiu

Psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare si dezvoltare personala. Masterand in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU) si Dezvoltare Personala (Universitatea Bucuresti). in curs de formare in terapii transpersonale (ATT ‘Asociatia de Terapii Transpersonale’). Experienta in educatia non-formala a tinerilor si copiilor (Fundatia Olde Vechte - Olanda). Experienta de 3 ani in lucrul cu copiii ce prezinta tulburari din spectrul autist si ADHD.

Contact : alina_nmty@yahoo. com sau 0723 671 799

Oana Popescu

Psiholog, psihoterapeut, trainer de grup de dezvoltare personala, formator certificat CNFPA, stagiu de studiu si practica in Franta -aprofundare a metodelor Photolangage, Teatrul Spontaneitatii, etc.-, formare in educatie non-formala, Master in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU) si Dezvoltare Personala.

Contact : uana.popescu@ yahoo.com sau 0740 195 070

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-28 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00