studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Workshop despre spatiul cultural est-european

Workshop despre spatiul cultural est-european

Publicat: 24 Mar 2010 | Vizualizari: 878

Centrul de Studii Americane al Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti organizeaza vineri, 4 iunie 2010, workshop-ul international Transatlantic Perspectives and History in the Making: East-European Cultural Space from Post-Communism to Post-E.U. Accession.

Acest workshop interdisciplinar cu participare internationala invita la o reflectie asupra dinamicii spatiului cultural est-european dintr-o perspectiva transatlantica. in ultimii 20 de ani, Europa de Est a fost martora unei veritabile constructii istorice, trecand de la regimul de marginalizare trait in primii ani ai perioadei post-comuniste la reorientarea catre structurile globale, cosmopolitane si transnationale de dupa aderarea la Uniunea Europeana.

Lucrarile ce urmeaza sa fie incluse in conferinta se pot referi, fara a se limita, la una dintre urmatoarele teme: Istoria Europei de Est si perspective americane; Piete culturale si modele globale in Europa de Est; Strategii si politici publice din perspectiva aderarii europene: modele europene vs. modele americane; Diaspora est-europeana in Statele Unite; Marketing pentru Europa de Est; Medii de comunicare: Europa de Est in lumea globala; Reforma educationala si modele globale; Europa de Est si politica externa a Statelor Unite.

Rezumatele propunerilor de lucrari (150 de cuvinte), pentru prezentari de 20 de minute in limba engleza, pot fi trimise pana la 30 aprilie 2010 la adresa easterneuropeanspace@gmail.com Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza.

Sursa: UNIBUC

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-11-25 00:00:00 - 2022-12-07 00:00:00