studentie.ro  »  Cariera  »  Dezvoltare  »  Workshop gratuit pentru elevi si studenti

Workshop gratuit pentru elevi si studenti

1/111039
calendar_month 15 Sep 2011, 00:00
Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School, prin divizia specializata Centre for Exam Excellence, organizeaza impreuna cu British Council workshop-ul gratuit “IELTS - A real-life test for the real world!” pentru elevii si studentii interesati de obtinerea certificatului international de limba engleza.

Workshop-ul va avea loc marti, 20 septembrie, ora 19 la noul sediu Shakespeare School din strada Tokio, numarul 9, sectorul 1, Bucuresti.

„Examenele internationale sunt esentiale pentru viitorul tinerilor, mai ales pentru cei care doresc sa studieze in afara tarii si sa se afirme pe piata internationala a muncii. De asemenea, certificatul IETLS reprezinta o oportunitate pentru elevii de liceu deoarece este recunoscut de Ministerul Educatiei din Romania ca fiind echivalent cu proba de competenta lingvistica din cadrul examenului de Bacalaureat” a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Pe parcursul acestui workshop, tinerii vor afla mai multe detalii despre: structura examenului IELTS, recunoasterea internationala si valabilitatea acestuia, precum si strategii si tehnici de abordare a diferitelor tipuri de exercitii specifice formatului de examen. De asemenea, toti participantii pot sustine gratuit un test de evaluare a cunostintelor de limba engleza, in urma caruia un profesor Shakespeare School ii poate ajuta sa afle la ce nivel se situeaza.

Workshop-ul gratuit dureaza o ora, iar liceenii si studentii interesati sunt invitati sa trimita un e-mail cat mai curand cu datele de contact la adresa examene@shakespeare-school.ro, intrucat locurile disponibile sunt limitate.

Pentru tinerii interesati, Shakespeare School prin divizia specializata Centre for Exam Excellence organizeaza cursuri de pregatire pentru sustinerea examenului IETLS. Pentru descrierea completa si inscrierea la cursul „Preparing for IELTS”, puteti accesa website-ul: www.examenelimbaengleza.ro.