Workshop Leonardo da Vinci
1/16621
calendar_month 14 Mai 2010, 00:00
Pentru a prezenta atat oportunitatile oferite de Programul Leonardo da Vinci unui numar cat mai mare de beneficiari interesati cat si modul in care poate fi implementat un proiect de anvergura europeana, Asociatia Sin Fronteras va organiza Vineri 21 Mai 2010 un Workshop impreuna cu parteneri nationali si internationali de renume.

Rinascimiento – An European Network for Key Competences

Asociatia Sin Fronteras implementeaza proiectul `Rinascimiento – An European Network for Key Competences`, proiect finantat de Comisia Europeana prin programul Leonardo da Vinci, Sectiunea Parteneriate.

Proiectul `Rinascimento An European Network for Key Competences ` are ca tema centrala analiza celor 8 competente cheie recunoscute de Uniunea Europeana: comunicarea in limba materna, comunicarea intr-o limba straina, cunostinte matematice, cunostinte informatice, abilitati de invatare, competente civice, antreprenoriat, exprimare culturala. Site-ul oficial al proiectului este: http://rinascimento.granaforma.com.

Un alt obiectiv major al acestui proiect este facilitarea formarii unei retele de parteneri din tarile implicate in proiect, in fiecare tara fiind cooptati parteneri atat din mediul educational cat si din mediul de afaceri.

Workshopul se va desfasura la Hotel Opera intre orele 09:30 – 13:00. Pentru participare, cei interesati sunt rugati sa se inscrie la adresa de email: asociatiasinfronteras@gmail.com.

Activitatile din cadrul proiectului `Rinascimiento – An European Network for Key Competences` sunt realizate cu finantarea Comisiei Europene prin intermediul Programului Leonardo da Vinci, Sectiunea Parteneriate, gestionat la nivel national de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.

Asociatia Sin Fronteras desfasoara proiecte in domeniul tineretului: schimburi de tineri pe diferite teme, initiative de tineret, seminarii europene dar si Parteneriate Leonardo da Vinci (Prgramul Life Ling Learning), avand o experienta de peste 4 ani in domeniul proiectelor finantate de Comisia Europeana.

Pentru a afla mai multe detalii despre proiectele asociatiei puteti vizita: www.sinfronterasro.webs.com