studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Workshop PsihicTango

Workshop PsihicTango

Publicat: 27 Apr 2010 | Vizualizari: 741

Joi, 29 Aprilie, intre orele 14.30 - 17.30, la Casa Studentilor Bucuresti (calea Plevnei 61) va avea loc workshop-ul PsihicTango organizat de Centrul de Educatie Non-formala CEnF.

Atelierul are la baza combinarea principiilor de baza ale tango-ului, ca dans de apropiere, cu conceptele teoretice din analiza tranzactionala (folosite in psihologie, negociere, comunicare).

Pe baza acestora a fost creat un model in 4 etape care ajuta oamenii care vor sa-si dezvolte nivelele de comunicare cu alte persoane de interes.

O relatie exista prin comunicare (verbala sau nonverbala).

PsihicTango raspunde la intrebarile: am incredere in mine suficient incat sa sustin o relatie, de orice natura ar fi aceasta relatie? Pot avea incredere in interlocutor? Care sunt punctele tari si verigile slabe mele ?

Fiecare poate afla cum sa comunice autentic, liber si increzator.

Practicarea dansului in general imbunatateste capacitatea aerobica si coordonarea.

Tango-ul are in plus si calitati speciale : perfectioneaza echilibrul, duce la cresterea increderii in sine si sporeste empatia, prin intelegerea corpului si atitudinii partenerului.

Intalnirea este moderata de : Roxana Tudorache, psiholog si Alina Dumitrescu, fondatoarea primei scoli de tango argentinian din Bucuresti

Tango it is not only better for the body, it is also good for the mind and spirit !

Workshopul este gratuit, numarul maxim de participanti fiind de 26.

Participarea se face prin trimiterea unui mesaj cu Subiectul TANGO la adresa de mail cenf@ccs.ro.


 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-16 00:00:00 - 2022-01-26 00:00:00