Workshop 'Regizorul propriei piese de teatru'
1/16733
calendar_month 25 Mai 2010, 00:00
In fiecare zi suntem actori si regizori in propria noastra piesa, insa de foarte putine ori ne dam seama de aceste roluri cheie in care ne aflam. Iar atunci cand scenariul se complica riscam sa invinuim alti regizori, fara sa stim ca noi insine avem puterea de a simplifica lucrurile.

Vom aborda aceasta tematica a capcanelor inconstiente intr-un workshop practic, la care esti invitat sa participi. Atat creatia cat si punerea in scena va vor apartine. Vino la un workshop creativ si recreativ, in care activitatile ludice va vor crea porti de acces catre intelesuri insemnate.

Obiectivele acestui workshop sunt urmatoarele:
Dobandirea unui mai bun control asupra propriei existente
Descoperirea unor tipare repetitive dupa care actionati in viata cotidiana
Constientizarea anumitor blocaje si resurselor potentiale pe care le detineti pentru a le depasi
Imbogatirea modalitatilor creative de a face fata provocarilor
Gasirea sau regasirea sensului propriei vieti

Workshopul are un numar limitat de participanti. Grabiti-va sa va inscrieti!
Data: 31 mai
Orele: 18:00 - 21:00
Pret: 50 RON
Studentii beneficiaza de o reducere de 10%.

Locul va fi ulterior comunicata participantilor.
Traineri: Andreea Matauan; Luiza Udrea
Incrieri si intrebari : andreeamatauan@ yahoo.com sau udrealuiza@gmail. com

LUIZA UDREA
Psiholog licentiat al Universitatii Bucuresti, specializare in consiliere experientiala individuala si de grup, dezvoltare personala de grup, terapii creativ-expresive, dramaterapie si terapii corporale, formare in terapia unificarii centrata pe adult – copil – cuplu – familie, stagiu de documentare in Franta, Master in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala (PEU) si Dezvoltare Personala, psiholog asociat S.P.E.R.
Contact: udrealuiza@gmail. com sau 0745074803

ANDREEA MATAUAN
Psiholog absolvent al Universitatii din Bucuresti, consilier individual, trainer de grupuri de dezvoltare personala, pregatire in terapii creativ-expresive si dramaterapie; formare in Terapia Experientia a Unificarii; stagiu de studiu in Spania; experienta in lucrul cu copii cu tulburari din spectrul autist si cu copii cu alte tulburari de dezvoltare, si in lucrul cu persoane toxicodependente, Master de "Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala si Dezvoltare Personala" in cadrul UB.

Contact: andreeamatauan@ yahoo.com sau 0721 923 175