studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Workshop-ul Cercetari romanesti asupra micorizelor

Workshop-ul Cercetari romanesti asupra micorizelor

Publicat: 19 Apr 2010 | Vizualizari: 1771

Facultatea de Biologie a Universitatii din Bucuresti organizeaza joi, 29 aprilie 2010, workshop-ul "Cercetari romanesti asupra micorizelor in contextul celor europene. De la concept la perspective practice", moderat de prof. univ. dr. Tatiana Eugenia Sesan, membru corespondent al Academiei de Stiinte Agricole si Silvice.

Manifestarea se desfasoara in cadrul proiectului CNCSIS-IDEI 1025/2008, "Analiza la nivel celular si molecular a rezistentei plantelor, activate prin co-infectia cu Trichoderma si ciuperci endomicorizate", afiliat la proiectul international COST, actiunea 870 "From Production to Application of Arbuscular Mycorrhizal Fungi in Agricultural Systems: A Multidisciplinary Approach".

La acest workshop organizat de Facultatea de Biologie vor participa profesori universitari si cercetatori, precum si doctoranzi, masteranzi si studenti din marile universitati din tara (Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Oradea, etc.)

Workshop-ul "Cercetari romanesti asupra micorizelor in contextul celor europene. De la concept la perspective practice" va avea loc incepand cu ora 9:00 in Laboratorul de Micologie si Fitopatologie al Facultatii de Biologie, cu sediul in Aleea Portocalelor, nr. 1-3 (Gradina Botanica).

Sursa: UNIBUC

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-21 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00