studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Workshop-ul Scolii Doctorale in Stiintele Comunicarii

Workshop-ul Scolii Doctorale in Stiintele Comunicarii

Publicat: 28 Iul 2010 | Vizualizari: 970

In perioada 29 iulie 2010 - 1 august 2010, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti organizeaza la Sinaia prima editie a Workshop-ului Scolii Doctorale in Stiintele Comunicarii.

Scopul acestui workshop doctoral este de a oferi cadrul in care bursierii POSDRU ai Scolii Doctorale in Stiintele Comunicarii sa poata prezenta, discuta si obtine feedback asupra activitatii lor de cercetare si a tezei finale atat din partea profesorilor, cat si din partea colegilor.

Workshop-ul va aborda aspecte centrale ale cercetarii in stiintele comunicarii si in special ale metodologiei de cercetare. Participantii (18 doctoranzi si 6 cadre didactice) vor fi impartiti pe grupuri mici de lucru (5-7 studenti indrumati de 1-2 cadre didactice), fiecare grup abordand una dintre cele 3 directii principale de cercetare ce reies din subiectele viitoarelor teze de doctorat: comunicare organizationala, mass-media/jurnalism si studii culturale.

Astfel, fiecare directie de cercetare va putea fi aprofundata si dezbatuta, implicand la maximum participantii si oferindu-le acestora posibilitatea de a valida sau de a invalida ipotezele si demersurile lor de cercetare, precum si de a pune bazele unei abordari mai clare a domeniului lor.

Aflat la prima editie, Workshop-ul Scolii Doctorale in Stiintele Comunicarii isi propune sa fie un eveniment anual de consolidare a demersurilor de cercetare desfasurate de bursierii POSDRU din cadrul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-07-01 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00