studentie.ro  »  Cariera  »  Dezvoltare  »  Workshop-uri in Comunicare pentru studenti la inceput de an universitar

Workshop-uri in Comunicare pentru studenti la inceput de an universitar

1/132914
calendar_month 21 Sep 2012, 00:00
Inceputul anului universitar 2012-2013 se anunta prolific pentru studentii si masteranzii din domeniul comunicarii. Astfel, in perioada 4-6 octombrie, este organizata cea de-a doua editie a workshop-ului gratuit "Brand Enthusiasts Community".

Prima editie a acestui workshop a avut loc in aceasta vara, in perioada 21-23 iunie. "Am avut zeci de aplicatii, iar cei care au fost selectati s-au aratat incantati de experienta. Pe noi ne bucura enorm sa vedem tineri interesati sa invete, responsabili cu privire la gestionarea carierei lor ulterioare. Trebuie sa mai spun ca doi dintre tinerii prezenti la seminarii au fost angajati la Reveal Marketing Research", a declarat Marius Luican, general manager Reveal.

Pentru a putea aplica, studentii si masteranzii de la facultati precum Marketing, Sociologie, Comunicare, Relatii Publice, Media si Jurnalism trebuie sa acceseze pagina de Facebook a Reveal si sa trimita un mesaj privat in care sa dea un exemplu, insotit de o justificare, a unui brand pe care il considera foarte bine construit.