studentie.ro  » cariera » dezvoltare » WORKSHOP-URI IN JURNALISM, PR SI PUBLICITATE

WORKSHOP-URI IN JURNALISM, PR SI PUBLICITATE

Publicat: 23 Mar 2010 | Vizualizari: 1283

Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii din Bucuresti organizeaza in perioada martie-mai 2010 cercuri profesionale, workshop-uri si activitati de tip internship in domeniul stiintelor comunicarii.

Avand in vedere specificul activitatilor profesionale si al sistemului de formare profesionala din jurnalism, relatii publice si publicitate, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a luat initiativa desfasurarii unor activitati de tip workshop in care studentii vor avea ocazia sa se intalneasca cu profesionisti reputati din aceste domenii si sa participe la seminariile si workshop-urile sustinute de acestia.

Activitatile programate pentru semestrul al II-lea al anului universitar 2009-2010 includ urmatoarele teme: Mass-media si constrangerile economice; Tendinte moderne in relatiile publice on-line; Jurnalism politic – comunicare politica; Publicitatea directa, directii si perspective; Bloguri, noile media si practicile jurnalistice; Creative writing – granitele unei specializari.

Sursa: UNIBUC

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-11-25 00:00:00 - 2022-12-13 00:00:00