studentie.ro  » cariera » internship » A aparut un nou stagiu de internship-uri pentru studentii economisti

A aparut un nou stagiu de internship-uri pentru studentii economisti

Publicat: 14 Dec 2012 | Vizualizari: 1721

Miercuri, 12 decembrie, Asociatia "Community links" a lansat un nou stagiu de internship-uri in marile companii din Romania, destinat studentilor economisti.

Studentii isi pot trimite aplicatia pana pe data de 1 februarie 2013, accesand site-ul www.communitylinks.ro, iar stagiul se va desfasura in perioada 1 martie - 1 iunie 2013.

Programul Erasmus asigura 280.000 de burse in urmatorul an universitar

Ministerul Educatiei va aproba organizarea unui master pentru angajatii proiectului de laser

Studentii de la Facultatea de Drept din Cluj-Napoca au simulat un proces


Aceasta oferta a fost lansata de cei de la "Community Links" cu ocazia conferintei "Lider Ovidius Talks", dupa ce in vara lui 2012 s-a desfasurat o sesiune similara de internship-uri.

"Am inceput cu dreptul, atat studentii, cat si managerii care ni s-au alaturat drept parteneri in proiect, fiind extrem de multumiti de proiectul-pilot de asta vara. Prin urmare, continuam in forta, cu o oferta greu de refuzat pentru studenti - stagii de internship om marile companii", a declarat Corina Vitan, preseditele Asociatiei "Community Links".

Companiile partenere in programul "Lider Ovidiu" sunt Honeywell International Services, Ecovis, Walmark, URB Rulmenti Barlad, Christian Dior, Opticris, Optiblu, OBI, Links Associates, Romcontrol, Euroins, Links Associates si Grup Sapte.

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00