studentie.ro  » cariera » internship » EXPLORE THE WORLD PROGRAM – AIESEC BUCURESTI

EXPLORE THE WORLD PROGRAM – AIESEC BUCURESTI

Publicat: 04 Mar 2010 | Vizualizari: 2196

AIESEC Bucuresti declara deschisa inceperea perioadei de recrutare pentru persoanele care doresc sa aplice pentru un internship in Turcia, Polonia, Ucraina sau India.

Tinerii absolventi sau studentii la master au ocazia sa faca ceva diferit care sa le asigure o expereienta de viata uimitoare. Explore the World Program este un program unic in lume care ofera tinerilor posibilitatea sa se dezvolte atat personal cat si profesional in domeniu in care au studiat. Impreuna cu pregatirea profesionala in cadrul unei companii sau ONG, acestea vor constitui premisele dezvoltarii unui angajat competent pentru cerintele din Romania.
Cei care doresc sa aplice o pot face pana pe 15 martie pe recrutiment.aiesec.ro .

Se ofera 4 stagii diferite de practica, in functie de domeniul in care aplicantii au studiat:
Management internship care se refera la administratie, finante, marketing, contabilitate, resurse umane, management
Dezvoltare de obicei se colaboreaza cu ONG-uri, internshipurile de obicei se refera la un mod de a ajuta dezvoltarea unor comunitati
Technic pe partea tehnica, intershipurile se refera la cunostiinte de web, software, network, database si cunostiinte de nivel tehnic
Educational internshipuri ce se refera la predarea, invatarea, promovarea, consilierea unor categorii de persoane in sectorul educational.


Studentii pot afla mai multe detalii despre program, participand la cele doua evenimente AIESEC Student Cafe care au loc pe data de 11 martie langa Academia de Studii Economice, in Silence la ora 16 :00 si pe 10 martie langa Universitatea Bucuresti, la Cinemateca.

Entuziasmul cu care descriu aceasta provocare tinerii ce au participat la Internship-urile oferite de AIESEC in anii precedenti constituie o carte de vizita pentru seriozitatea si responsabilitatea cu care AIESEC se implica in dezovltarea tinerilor.

"Acum cinci luni am ales sa fac pasul pentru care am intrat in AIESEC sa devin Exchange Participant si am plecat intr-un intership in India! De atunci viata mea s-a schimbat complet, am inceput sa ma integrez intr-o cultura atat de diferita, a unui oras cu peste 5 milioane de locuitori, unde majoritatea populatiei e vegetariana, unde in luna octombrie sunt inca peste 30 grade Celsius si unde la tot pasul descopar cate ceva nou si interesant. Si mai mult decat atat, experienta de eXchange mi-a adus prieteni din peste 20 tari iar experienta profesionala dobandita mi-a starnit interesul pentru un nou domeniu in marketing pe care sa-l urmez!" Mihaela Oprea, mai 2009, infoANALYTICA, Ahmedabad - India

AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de tineri studenti, prezenta in peste 107 de tari si teritorii, cu peste 35.000 de membri Si 61 de ani de existenta. Scopul AIESEC este dezvoltarea liderilor care sa aiba mai tarziu impactul necesar in societate. In Bucuresti AIESEC are o experienta de 21 ani in proiecte dedicate tinerilor, activitati menite sa le stimuleze implicarea activa in comunitatea locala si sa le dezvolte calitatile Si abilitatile.
Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00