studentie.ro  » cariera » internship » GLOBAL INTERNSHIPS DE LA AIESEC BUCURESTI

GLOBAL INTERNSHIPS DE LA AIESEC BUCURESTI

Publicat: 29 Iun 2009 | Vizualizari: 1993

Vara aceasta AIESEC Bucuresti lanseaza noi oportunitati pentru tinerii care isi doresc o experienta profesionala intr-un mediu international.
In cadrul unei noi editii a `Programului de Internship-uri la nivel global` sunt recrutati studentii absolventi ai ciclului de licenta si masteranzii. Acestia se pot inscrie pe site-ul http://recruitment.aiesec.ro/ pana pe data de 30 iulie 2009.
Studentilor care opteaza pentru Internship-urile AIESEC li se ofera oportunitatea de a se integra intr-un mediu intercultural, de a lega prietenii care nu tin cont de granitele fizice si de a avea acces la o vasta retea de contacte profesionale. Cu siguranta vor avea parte de o experienta unica ce le va aduce beneficii atat pe plan profesional cat si pe plan personal. (Teodora Tudor, coordonator `Summer Recruitment`)
Programul se desfasoara in peste 100 de tari din intreaga lume sub forma unor stagii de practica structurate in 4 categorii: management internship, technical internship, development internship si educational internship, avantajand tinerii cu pregatire in diverse domenii universitare. Aceasta experienta le faciliteaza accesul catre o cariera in management, resurse umane, IT si inginerie, educatie, consilere sau antreprenoriat. Perioada in care acesti tineri vor beneficia de stagiul de practica intr-un mediu international va avea un puternic impact socio-cultural asupra personalitatii lor. Impreuna cu pregatirea profesionala in cadrul unei companii sau ONG, acestea vor constitui premisele dezvoltarii unui angajat competent pentru cerintele din Romania.
Entuziasmul cu care descriu aceasta provocare tinerii ce au participat la Internship-urile oferite de AIESEC in anii precedenti constituie o carte de vizita pentru seriozitatea si responsabilitatea cu care AIESEC se implica in dezovltarea tinerilor.
Recrutarea din aceasta vara se desfasora in perioada 15 Iunie - 14 August 2009. Inscrierile se fac pana la data de 30 iulie 2009, pe site-ul http://recruitment.aiesec.ro/, unde pot fi gasite mai multe informatii despre program si despre procesul selectiei.

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-02-20 00:00:00