studentie.ro  »  Cariera  »  Internship  »  INCEPETI CARIERA CU UN STAGIU DE PRACTICA LA RAIFFEISEN BANK!

INCEPETI CARIERA CU UN STAGIU DE PRACTICA LA RAIFFEISEN BANK!

2/28931
calendar_month 01 Aug 2007, 00:00
Alaturi de programele Raiffeisen Trainee si Bursa Raiffeisen, stagiile de practica reprezinta o alta modalitate prin care Raiffeisen Bank sprijina studentii in vederea definitivarii pregatirii lor.

In anul 2004 peste 700 de studenti au efectuat stagii de practica in cadrul unitatilor Raiffeisen Bank din toata tara, in jur de 150 dintre acestia primind oferte concrete de angajare, iar in primele trei trimestre ale anului 2005, din 600 de practicanti, 95 au fost angajati.


Prin intermediul stagiilor de practica Raiffeisen Bank ofera studentilor oportunitatea de a se familiariza cu cultura unei organizatii multinationale si de a cunoaste fluxul de activitati din cadrul unei unitati bancare, sprijinind direct angajatii bancii la indeplinirea activitatilor zilnice.

Pentru Bucuresti

Daca esti interesat de efectuarea unui stagiu de practica intr-una din unitatile Raiffeisen Bank din Bucuresti, te invitam sa ne transmiti aplicatia ta la e-mail: practica@rzb.ro sau direct la sediul Raiffeisen Bank din Piata Charles de Gaulle nr. 15.

Pentru Sucursalele/Agentiile din tara

Pentru efectuarea unui stagiu de practica in unitatile Raiffeisen Bank din tara, poti aplica direct la sediile sucursalelor - agentiilor din localitatea in care locuiesti sau studiezi.

Documente care vor fi prezentate pentru solicitarea unui stagiu de practica:

* Curriculum Vitae

* Adeverinta de student (original) sau Diploma de licenta (copie)

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship