studentie.ro  » cariera » internship » INTERNSHIP 2009, PRIMUL PAS IN CARIERA

INTERNSHIP 2009, PRIMUL PAS IN CARIERA

Publicat: 30 Iun 2009 | Vizualizari: 2475

Inca student? Sau chiar proaspat absolvent? Nu stii ce o sa faci in urmatoarea perioada? Ce spui de un internship?
Pe tot parcursul acestei veri, participa la INTERNSHIP 2009, cel mai mare program de stagii de internship si trainee din Romania!
Pe www.studentCV.ro poti aplica la programele oferite de companii cu renume: Intact Media Group, Ursus Breweries, Dacia Groupe Renault, Stanleybet, P&G, ING Asigurari de Viata, L`Oreal, Unicredit Tiriac Bank, Henkel, Ascent Group si multe altele!
Intra pe www.studentCV.ro, fa-ti cont, completeaza-ti online CV-ul in format Europass si aplica pentru stagiile de Internship sau Trainee care se potrivesc cel mai bine profilului tau profesional. Unele dintre cele mai mari companii din Romania iti vor analiza candidatura si te pot selecta pentru participarea la program.
Cum va arata primul pas in cariera ta? Vei avea parte de un mediu de lucru competitiv si de training-uri, iti vei putea dezvolta abilitatile de comunicare si lucru in echipa si vei deveni mai atractiv pentru angajatori. Daca te dovedesti eficient, motivat si dedicat, la finalul programului ti se poate oferi un job permanent in cadrul companiei!
Nu uita sa iei Revista Internship 2009 din universitatea in care studiezi, distribuita de asociatiile studentesti in Universitatile din Bucuresti chiar in aceste zile!
Internship 2009 este un eveniment de cariera pentru studentii si proaspat absolventii aflati in cautarea unui start in cariera, organizat de Perform HR si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.
Partener oficial: BCR Administrare Fond de Pensii
Partener: Ursus Breweries
Sponsor: Enel

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-14 00:00:00