Internship AIESEC
1/17682
calendar_month 29 Iul 2010, 00:00
AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii internationale conduse de tineri, a dat startul la inscrierile pentru o experienta unica. Este vorba despre recrutarea de vara a studentilor care doresc mai mult decat le-a adus facultatea.

Internshipul pe care il promoveaza AIESEC Bucuresti este menit sa le aduca tinerilor un plus de experienta profesionala si personala care poate fi deosebit de utila pentru o viitoare cariera.

In aceasta perioada AIESEC Bucuresti ofera in principal posibilitati de aplicare pentru internshipul de dezvoltare care reprezinta o parte a programului de exchange pe care organizatia il ofera.

In cadrului acestui program tinerii care doresc sa aplice pot opta pentru un internship intr-una din cele 107 tari si teritorii in care este prezent AIESEC.

Internshipul de dezvoltare presupune colaborarea cu ONG-uri, fundatii si institute culturale, iar tinerii se pot implica in proiecte sociale care au teme precum: drepturile copilului, probleme de mediu sau educatie aparute in unele tari.

Pe langa faptul ca experienta oferita este unica, in spatele acumularii unor atuuri profesionale se ascund adevaratele placeri ale unei noi provocari: distractie, prieteni noi, o cultura diferita, locuri noi menite sa ii ajute pe tinerii participanti sa se regaseasca si sa le testeze limitele.

Mai mult decat atat este o oportunitate de autocunoastere, de regasire si de dezvoltare personala pe care doar cei cu adevarat motivati vor reusi sa o experimenteze.

Entuziasmul cu care descriu aceasta provocare tinerii ce au participat la Internship-urile oferite de AIESEC in anii precedenti constituie o carte de vizita pentru seriozitatea si responsabilitatea cu care AIESEC se implica in dezvoltarea tinerilor.

Cei care doresc sa se inscrie pot vizita http://recruitment.aiesec.ro si se pot inscrie online pana la data de 2 august 2010.

Roxana Toea
Relatii Publice
Roxana.toea@aiesec.ro

Sursa: Unibuc

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship