studentie.ro  »  Cariera  »  Internship  »  INTERNSHIP: BURSELE EUROPA FM

INTERNSHIP: BURSELE EUROPA FM

5/51837
calendar_month 18 Mai 2009, 00:00
Programul prin care tinerii pot lucra timp de trei luni alaturi de cea mai buna echipa de stiri radio din Romania continua si in 2009. Cea de-a cincea editie a burselor, pe care Europa FM si JTI le dedica tinerilor jurnalisti, este o ocazie extraordinara pentru niste oameni talentati sa se alature echipei stirilor Europa FM.
Cei mai buni vor lucra alaturi de echipa Europa FM pentru trei luni de zile, vor urmari pas cu pas cum se fac stirile si ce presupune munca de teren. Bursierii vor dobandi atat datele teoretice de care au nevoie, cat si experienta practica. In plus, acestia vor fi platiti pentru orele petrecute in redactie.
Pentru a se inscrie, doritorii trebuie sa completeze intre 15 mai si 7 iunie 2009 formularul online de pe www.burse.europafm.ro, sa incarce CV-ul lor si un eseu in care sa motiveze de ce isi doresc sa lucreze in redactia de stiri a postului Europa FM. Dupa aceasta etapa, candidatii selectati vor fi invitati la un interviu la sediul Europa FM si in functie de cum se descurca in acest stadiu, vor experimenta cateva zile de observatie in redactia Stirilor Europa FM.
Pana acum, bursierii si-au transformat experinta la Europa FM intr-o poveste de succes. Fie ca au ajuns sa lucreze full-time in redactia noastra, fie ca si-au inceput o cariera intr-un alt post de radio sau la TV. Indiferent de situatte, cei care au beneficiat de o Bursa Europa FM apreciaza rolul ei in formarea lor profesionala.
Informatii la zi despre acest program, dar s formularul de inscriere pentru Bursele Europa FM si JTI se gasesc pe www.burse.europafm.ro.
Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship