INTERNSHIP LA BANCA MONDIALA
1/11379
calendar_month 20 Ian 2009, 00:00
Banca Mondiala ofera stagii de practica tinerilor interesati sa afle mai multe despre problemele economice si sociale care afecteaza viata oamenilor din intreaga lume. Programul ofera oportunitati de studiu si munca celor interesati sa dobandeasca mai multa experienta.
Programul de stagii al Bancii ofera absolventilor ocazia de a-si imbunatati abilitatile si experienta de munca intr-un mediu international.
Stagiile platite sunt disponibile pentru programele de iarna si vara. Programul de stagii este deschis studentilor din tarile membre ale Bancii. Candidatii trebuie sa aiba o diploma de absolvire a unei facultati si sa fie dispusi sa se inscrie intr-un program normal de studiu (care va duce la obtinerea gradului de Master sau de Doctorat, in urma participarii in regim full-time la programul de studiu).
Programul accepta candidati in urmatoarele domenii: economic, finante, dezvoltarea resurselor umane (sanatate publica, educatie, alimentatie, populatie), stiinte sociale (antropologie, sociologie), agricultura, mediu, dezvoltarea sectorului privat, precum si in alte domenii conexe. Se cere fluenta in limba engleza.
Banca plateste un salariu orar tuturor stagiarilor si, acolo unde este cazul, asigura o alocatie pentru cheltuielile de calatorie. Stagiarii isi asigura singuri cazarea. Majoritatea posturilor sunt in Washington, DC, si au o durata minima de patru saptamani.
Date limita:
- Vara (iunie-septembrie) - perioada de inscriere pentru programul de vara este 1 decembrie - 31 ianuarie, in fiecare an.
- Iarna (decembrie-martie)- perioada de inscriere pentru programul de iarna este 1 septembrie - 31 octombrie, in fiecare an.
Inscrierea se face online.
Banca Mondiala ofera, de asemenea, diverse stagii de practica specifice regiunii. Mai multe informatii aici.
Contact:

World Bank Office
Special Representative to the European Union Institutions
B-1000 Brussels
Rue Montoyer 10 bte 16
Banque Mondiale
Tel: +32-2 552 00 52
Fax: +32-2 55-2-00-25
Email: Hbridi@worldbank.org
Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship