studentie.ro  »  Cariera  »  Internship  »  Internship TeamNet pentru studenti si masteranzi

Internship TeamNet pentru studenti si masteranzi

1/144854
calendar_month 18 Feb 2013, 00:00
Compania TeamNet deschide sesiunea 2013 a programului de internship. Timp de trei luni, noua studenti si masteranzi vor avea ocazia sa lucreze alaturi de o echipa specializata in IT.

Internshipul TeamNet se adreseaza masteranzilor si studentilor din an terminal de la facultati cu profil tehnic. Participantii vor avea posibilitatea sa lucreze full time sau part time, pentru o perioada de trei luni in domenii precum administratea bazelor de date, programare Java si Net sau analiza de bussines. De asemenea, in aceasta perioada, candidatii vor primi si o sponsorizare lunara.

Inscrierile vor avea loc pana pe 28 februarie, iar rezultatele selectiei vor fi anuntate in luna martie. Participantii trebuie sa indeplineasca anumite cerinte. Vor fi selectati doar studentii care au absolvit toate examenele din primii doi ani de studiu si care au cunostinte temeinice de matematica, statistica, algoritmi si cunostinte elementare de design al bazelor de date relationale si de programare intr-un limbaj utilizat.

Persoanele interesate pot afla mai multe detalii despre programul de internship pe site-ul companiei www.teamnet.ro.

Sursa foto: www.teamnet.ro
Autor: Ana Ionescu