studentie.ro  »  Cariera  »  Internship  »  Liga AC Labs initiaza un proiect de practica pentru studenti in 13 societati timisorene

Liga AC Labs initiaza un proiect de practica pentru studenti in 13 societati timisorene

1/145112
calendar_month 21 Feb 2013, 00:00
Liga AC Labs va derula, incepand cu data de 21 februarie, un proiect de practica pentru studenti in cadrul a 13 societati timisorene din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor.

Proiectul le ofera studentilor Universitatii Politehnica Timisoara posibilitatea de a face practica in cadrul unor "Laboratoare aplicate", cu ajutorul unor societati de domeniul IT&C. Studentii vor beneficia, pe langa avantajul perfectionarii si specializarii profesionale, si de oportunitatea de a ramane angajati in cadrul firmei.

"Anul trecut, 47% dintre participantii la Laboratoare s-au angajat in timpul practicii sau dupa terminarea acesteia", a declarat miercuri Laura Mitricioiu Buse, coordonatorul proiectului din partea Ligii AC Labs.
Masura antiplagiat: Platforma care contine toate lucrarile de licenta si doctorat

Voluntariat pentru integrarea studentilor pe piata muncii

Desi se asteapta participarea a 600 de studenti, vor fi selectati doar 260 de candidati.
Inscrierile vor avea loc in perioada 21 februarie - 5 martie, iar intre 6 martie si 15 martie va avea loc selectia candidatilor. Confirmarea celor selectati se va face in zilele de 16 si 17 martie. Laboratoarele se vor desfasura intre 18 martie si 2 iunie 2013.

Sursa foto: acces.ligaac.ro

Autor: Ana Ionescu

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship