studentie.ro  » cariera » internship » Liga AC Labs initiaza un proiect de practica pentru studenti in 13 societati timisorene

Liga AC Labs initiaza un proiect de practica pentru studenti in 13 societati timisorene

Publicat: 21 Feb 2013 | Vizualizari: 1283

Liga AC Labs va derula, incepand cu data de 21 februarie, un proiect de practica pentru studenti in cadrul a 13 societati timisorene din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor.

Proiectul le ofera studentilor Universitatii Politehnica Timisoara posibilitatea de a face practica in cadrul unor "Laboratoare aplicate", cu ajutorul unor societati de domeniul IT&C. Studentii vor beneficia, pe langa avantajul perfectionarii si specializarii profesionale, si de oportunitatea de a ramane angajati in cadrul firmei.

"Anul trecut, 47% dintre participantii la Laboratoare s-au angajat in timpul practicii sau dupa terminarea acesteia", a declarat miercuri Laura Mitricioiu Buse, coordonatorul proiectului din partea Ligii AC Labs.

Masura antiplagiat: Platforma care contine toate lucrarile de licenta si doctorat

Voluntariat pentru integrarea studentilor pe piata muncii


Desi se asteapta participarea a 600 de studenti, vor fi selectati doar 260 de candidati.
Inscrierile vor avea loc in perioada 21 februarie - 5 martie, iar intre 6 martie si 15 martie va avea loc selectia candidatilor. Confirmarea celor selectati se va face in zilele de 16 si 17 martie. Laboratoarele se vor desfasura intre 18 martie si 2 iunie 2013.

Sursa foto: acces.ligaac.ro


Autor: Ana Ionescu

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-11-29 00:00:00 - 2022-12-01 00:00:00