studentie.ro  » cariera » internship » PROGRAM DE INTERNSHIP LA SINGURA FIRMA ROMANEASCA DE ANTIVIRUS

PROGRAM DE INTERNSHIP LA SINGURA FIRMA ROMANEASCA DE ANTIVIRUS

Publicat: 25 Iun 2009 | Vizualizari: 2159

BitDefender, dezvoltatorul autohton de solutii de securitate, a anuntat azi demararea programului de internship la BitDefender pe perioada verii.
Cei admisi in acest program vor avea posibilitatea sa-si testeze aptitudinile intr-un mediu profesionist, sa interactioneze cu o echipa tanara, dinamica, de succes, sa cunoasca experti in securitatea informatiei.

Cei mai inovativi si performanti vor beneficia de diverse premii, certificari, precum si de oportunitatea de a se alatura echiepi BitDefender la sfarsitul programului, dupa cum explica Carmen Capitanescu, Marketing Manager, BitDefender Romania: `Am demarat acest program in ideea de a sprijini tinerii interesati de new media si comunicare pe Internet sa-si exprime si dezvolte talentul in cadrul unei companii multinationale de succes, invatand de la profesionisti si participand la proiecte inovatoare, desfasurate la nivel global`.
Potrivit BitDefender, voluntarii trebuie sa cunoasca bine limba engleza si sa aibe cunostinte de baza de navigare pe internet. `BitDefender sustine spiritul inovator, creativitatea si ridica in permanenta standardele de excelenta in inovatia tehnologica. Ne mentinem aceasta pozitie prin cooptarea si dezvoltarea talentelor de top. Prin acest proiect dorim sa oferim participantilor experienta de a lucra intr-un mediu energic, dinamic si tanar`, a incheiat Carmen Buruiana, HR Manager, BitDefender Romania.
Aplicatiile pentru acest program pot fi trimise la adresa project@bitdefender.com si pentru informatii suplimentare va rugam sa ne vizitati la http://www.bitdefender.ro/project.

Despre BitDefender
BitDefender este producatorul autohton al uneia dintre cele mai rapide si eficiente linii de solutii de securitate a datelor atestate pe plan international. Inca de la inceputurile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de asteptari si a ridicat standardele in materie de preventie proactiva a pericolelor informatice, viteza de reactie si actualizare usoara. In fiecare zi, BitDefender protejeaza milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experiente digitale in deplina siguranta. Solutiile BitDefender sunt distribuite printr-o retea globala de parteneri (distribuitori si reselleri) in peste 100 de tari din intreaga lume.

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-20 00:00:00