studentie.ro  »  Cariera  »  Internship  »  Programe de internship pe Studentie.ro: beneficii studenti si companii

Programe de internship pe Studentie.ro: beneficii studenti si companii

1/147645
calendar_month 27 Mar 2013, 00:00
Site-ul Studentie.ro pune la dispozitia studentilor sectiunea de Internship unde acestia pot afla detalii si informatii despre organizarea internshipurilor, dar si unde pot face aplicatii directe. De asemenea, companiile care organizeaza internshipuri isi pot incarca programele pe site-ul Studentie.ro, pentru ca anuntul lor sa ajunga mai rapid la peste cei 500.000 de studenti care ne viziteaza site-ul lunar.

Iata cateva dintre beneficiile pe care le pot avea atat studentii, cat si companiile in cadrul unui program de internship:

Beneficiile companiilor:

Prin organizarea unui program de internship, companiile pot avea mai multe avantaje. Acestea isi pot reduce costurile, doarece internii sunt platiti cu sume modice sau chiar deloc. Pot descoperi si semna contracte cu stagiari foarte bine pregatiti.

In plus, apeland la noua sectiune studentie.ro, companiile pot economisi, de asemenea, timp pentru organizarea unui internship, deoarece studentii doritori pot aplica direct pe site incarcand CV-ul, iar companiile le primesc rapid pe e-mail.
Companie? Adauga anuntul tau aici>>

Beneficiile studentilor:
Internshipurile reprezinta una dintre cele mai mari oportunitati pe care le pot avea studentii pentru a acumula experienta in domeniul pentru care se pregatesc sa isi faca o cariera.

De asemenea, unul dintre cele mai mari beneficii pe care le pot avea studentii in cadrul unui program de internship este sansa de a primi o oferta de angajare pe termen lung in cadrul companiei in care desfasoara practica.

Bifarea unui program de internship poate fi atractiv pentru un eventual angajator.

Internshipurile ofera si un program flexibil pe care ti-l poti face in functie de orele de curs. Poti lucra part-time sau full-time, daca programul iti permite.

Totodata, un program de internship iti ofera posibilitatea de a-ti da seama daca domeniul in care vrei sa activezi pe piata muncii este ideal pentru tine si asta vrei sa faci mai departe.

Aplicarea pe noua sectiune de internship a studentie.ro este foarte simpla si usureaza cautarea unui internship potrivit, avand la un loc toate programele care ar putea sa ti se potriveasca.
Student? Afla aici ce oportunitati de internship ti-am pregatit>>

Sursa foto: cjlc.ccu.edu.tw

Autor: Ana Ionescu