studentie.ro  » cariera » internship » SCOALA DE BUSINESS GSK

SCOALA DE BUSINESS GSK

Publicat: 28 Sep 2009 | Vizualizari: 2985

Porneste la drum cu GSK! de la scoala la business, prin fabrica noastra!
Ce include acest proiect?
Programul se adreseaza studentilor proaspat absolventi si licentiati si are doua componente, un workshop si un an de traineeship, ambele organizate la Brasov.
Conditiile de aplicare
Pentru inscrierea in acest program, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:
- sa fii proaspat absolvent de facultate, cu profilul Farmacie, Chimie, Protectia Mediului, Contabilitate si Informatica de Gestiune, Constructii si Instalatii, Energetica, Electrotehnica;
- sa ai examenul de licenta promovat in 2009;
- sa cunosti foarte bine limba engleza.
Implicarea in diverse proiecte pe perioada anilor de studiu sau premii speciale in domeniul academic reprezinta un avantaj.
Cum se desfasoara proiectul?
In perioada 10 iulie - 30 septembrie, trimite-ne formularul de inscriere completat integral, in format electronic sau tiparit, la adresele de pe verso.
Din totalul aplicatiilor valide primite, vom selecta un numar maxim de 30 de tineri care vor fi invitati la un workshop organizat la Brasov in luna octombrie, care va cuprinde prezentari si aplicatii practice pe teme de leadership, eficientizarea proceselor si prezentarea indeaproape a tehnologiilor specifice unei fabrici de medicamente.
In urma zilelor de workshop, celor mai buni participanti le oferim sansa de a lucra timp de un an in compania noastra din Brasov, pe pozitia de trainee.
Anul de traineeship va cuprinde o perioada de o luna de pregatire in toate departamentele fabricii noastre din Brasov, urmata de unsprezece luni de activitate in care vei acumula experienta in aria pentru care ai fost selectat(a).
sursa: gsk.ro

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-03 00:00:00