studentie.ro  » cariera » internship » STAGII DE CONSILIUL EUROPEI PENTRU TINERII DE ETNIE ROMA

STAGII DE CONSILIUL EUROPEI PENTRU TINERII DE ETNIE ROMA

Publicat: 25 Mar 2009 | Vizualizari: 832

Consiliul Europei, in cooperare cu Fundatia pentru o Societate Deschisa, ofera stagii de 3 luni pentru studentii si specialistii de etnie roma, la Consiliul Europei (Strasbourg) .
Obiectivul principal al acestor stagii este sa ii formeze pe tinerii de etnie roma in domeniul administrativ si al serviciilor sociale si sa ii familiarizeze cu munca in sectorul interguvernamental.

Munca stagiarilor va consta in: ajutor in pregatirea intalnirilor internationale, vizite de lucru si participarea la conferinte care au loc la Strasbourg sau in statele membre; pregatire de documente pe diferite teme; raspuns la solicitari; participare la munca de zi cu zi a echipei.
Stagiarii au oportunitatea de a participa la sesiunile Parlamentului European (o data pe luna la Strasbourg) si la sesiunile Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei; oportunitatea de a se familiariza / a stabili legaturi cu comunitatea locala a etnicilor romi, prin intermediul ONG-urilor; oportunitatea de a petrece o parte a stagiului in alte sectoare ale organizatiei, in functie de preferintele si competentele stagiarilor si de facilitatile din celelalte sectoare.
Data limita pentru a candida este 10 aprilie.
Detalii despre criteriile de eligibilitate si despre procedura de selectie puteti vedea accesand baza de date Eurodesk.

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00