studentie.ro  » cariera » internship » STAGII DE PRACTICA LA BANCA EUROPEANA DE INVESTITII

STAGII DE PRACTICA LA BANCA EUROPEANA DE INVESTITII

Publicat: 18 Mar 2010 | Vizualizari: 3036

BEI este institutia finantatoare a Uniunii Europene. Sarcina ei este de a contribui la integrarea, dezvoltarea echilibrata si coeziunea economica si sociala a Statelor Membre.

Stagii de practica
Departamentele BEI accepta stagiari bine pregatiti, in functie de necesitatile lor la momentul respectiv, pentru stagii de practica cu durata intre o luna si cinci luni. Stagiile se desfasoara dupa un program bine stabilit, in principal in domenii precum finante, economie, audit, inginerie si secretariat general.

Numarul stagiilor este limitat si acestea sunt concepute astfel incat sa corespunda necesitatilor departamentelor, acestea din urma determinand si durata stagiului.

Indrumatorii desemnati de catre departamentele gazda vor calauzi stagiarii in activitatea de practica desfasurata si vor fi, de asemenea, responsabili cu supervizarea stagiilor.

Criterii de eligibilitate:
- Stagiarii vor fi selectati din randul cetatenilor Statelor Membre. Un numar limitat de candidati din tarile nemembre poate fi acceptat.

- Candidatii trebuie sa cunoasca foarte bine una dintre limbile de lucru ale bancii - engleza/franceza.

- Vor fi preferati candidatii care au terminat sau urmeaza un curs despre integrarea europeana sau despre alt domeniu conex activitatilor desfasurate de BEI in calitate de institutie finantatoare a UE.

Stagiarii pot primi o subventie financiara. Directorul departamentului Resurse Umane determina suma. Candidatii cu dizabilitati fizice pot primi o suplimentare a subventiei.

Detalii: http://www.eib.org/about/jobs/index.htm
Termen limita: 31/03/2010
Locul: Luxembourg
Perioada: 15/07/2010 - 15/12/2010
Organizator: Banca Europeana de Investitii
Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00