studentie.ro  » cariera » internship » STAGII PE BUNE PRELUNGESTE PANA VINERI, 29 MAI, TERMENUL DE INSCRIERE A STUDENTILOR

STAGII PE BUNE PRELUNGESTE PANA VINERI, 29 MAI, TERMENUL DE INSCRIERE A STUDENTILOR

Publicat: 26 Mai 2009 | Vizualizari: 1438

`Stagii pe Bune` a decis prelungirea sesiunii de aplicatii la stagii de practica pentru studentii din IT&C.
Proiectul ofera peste 300 de stagii de practica, in domenii precum software development, junior software engineering, web-development, PHP development, junior C/C++ game development, DB administration, quality engineering si multe altele. Stagiile sunt oferite de cele mai mari companii din IT&C, iar studentii din toata tara pot aplica pe site-ul proiectului (www.stagiipebune.ro) pana pe data de 29 mai.

"Am decis prelungirea perioadei de inscriere pentru studenti pentru a fi in concordanta cu prelungirea perioadei de inscriere a companiilor. Dorim sa oferim studentilor cele mai bune sanse pentru a-si gasi stagiul potrivit", spune Bogdan Iordache, director de program.
Programul `Stagii pe Bune`, care se afla la a 5-a editie, reuneste stagii din Bucuresti, Timisoara, Iasi, Sibiu, Cluj-Napoca si Brasov. Proiectul ofera studentilor din IT&C, posibilitatea de a-si gasi un program de stagiatura in cadrul companiilor: Adobe, IBM, Oracle, Bitdefender, Alvarion, GeCad, Ixia, Microsoft, Mobility Games, S&T Romania, UberVu, Ninth Prime Technologies si altele.

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-20 00:00:00