studentie.ro  »  Cariera  »  Internship  »  STAGIU LA AGENTIA EUROPEANA PENTRU SIGURANTA MARITIMA

STAGIU LA AGENTIA EUROPEANA PENTRU SIGURANTA MARITIMA

6/62992
calendar_month 07 Iul 2009, 00:00
Agentia Europeana pentru Siguranta Maritima ofera stagii de practica pentru o perioada de 3-5 luni.
Agentia Europeana pentru Siguranta Maritima urmareste cresterea sistemului general de siguranta maritima la nivelul Comunitatii. EMSA contribuie la reducerea riscului accidentelor maritime, poluarii si pierderii de vieti omenesti pe mare.
-Programul de stagii urmareste: sa le ofere stagiarilor experienta de lucru in domeniul legislatiei sigurantei maritime
-sa le ofere stagiarilor posibilitatea de a acumula experienta practica si cunostinte cu privire la activitatea de zi cu zi a unitatilor si sectiunilor EMSA
-sa le ofere absolventilor sa puna in practica cunostintele acumulate pe parcursul studiilor
Datele de incepere a acestor stagi sunt de regula 1 martie si 1 octombrie in fiecare an. Stagiarii au cate un mentor in cadrul EMSA si au dreptul de a participa la intalniri, sa primeasca documente si sa participe la activitatea departamentului unde sunt alocati, corespunzator cu pregatirea pe care o au.
Criterii de eligibilitate
Candidatii:
-vor fi selectati dintre cetatenii statelor membre UE, din Islanda si Norvegia; un numar limitat de stagiari pot proveni din afara statelor membre, in functie de fondurile alocate pentru acest program
-trebuie sa fi terminat cursurile universitare si sa aiba diploma pana la data candidaturii
-trebuie sa cunoasca bine limba engleza si, daca sunt din statele membre UE, trebuie sa cunoasca cel putin satisfacator inca o limba a Comunitatii.
Grantul:
Stagiarii vor primi un grant lunar. Suma va fi publicata pe site. Stagiarii cu dizabilitati pot primi un grant suplimentar, cu cel mult 50% mai mare.
Stagiarilor selectati li se pot acoperi costurile de transport in functie de bugetul disponibil. Aceasta suma se plateste la finalul stagiului (cel putin 3 luni).
Data limita: 31 iulie 2009
Detalii suplimentare aici.
sursa: eurodesk.ro

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship