studentie.ro  » cariera » internship » Studentii se pot inscrie la noi programe de internship in multinationala PTC

Studentii se pot inscrie la noi programe de internship in multinationala PTC

Publicat: 01 Nov 2012 | Vizualizari: 1331

Studentii pasionati de domeniile software, training, vanzari sau inginerie au sansa de a se inscrie intr-un nou program de internship in compania multinationala PTC.

Programe de internship pentru studenti

Noi locuri de munca pentru studenti sunt disponibile printr-un program de internship. Este vorba despre 5 oferte de internship scoase la concurs de catre compania multinationala PTC. Ofertele se axeaza pe dezvoltarea afacerilor, vanzari, IT si suport operational. Studentii interesati de domeniul vanzari trebuie sa cunoasca limba italiana sau limba engleza la nivel avansat. Posturile de internship se adreseaza studentilor interesati de unul dintre urmatoarele domenii: software, vanzari, inginerie sau training.

Compania cauta persoane energice, cu dorinta de a invata si care poseda o buna gestionare a timpului. Studentii care doresc sa candideze la ofertele de internship trebuie sa aiba experienta in utilizarea pachetului Microsoft Office si sa vorbeasca limba engleza la nivel avansat.

Autor: Elisa Costache

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-02 00:00:00