Vara aceasta inscrie-te la un internship
1/16992
calendar_month 13 Iun 2010, 00:00
Fie ca vorbim de faptul ca in scurt timp intri in program de vacanta sau ai terminat facultatea si esti in cautarea unui loc de munca, vara este un prilej bun pentru a-ti lua un job sau a face un internship.

Mai multe companii cauta interni care fac sau au facut scoala la ISE/ASE, Automatica, Cibernetica, Mecanica sau de la Facultatea de Comunicare, informeaza Money.ro.

Avantajele obtinerii unui asemenea internship sunt multiple: dureaza numai trei luni de zile, sunt platite, existand posibilitatea sa fii angajat pe perioada nedeterminata.

Compania Coca-Cola ofera un internship la departamentul de mecanica unui absolvent sau student la Mecanica care stie si limba engleza.

Procter&Gamble (P&G) cauta un intern la departamentul de Supply Network Operations.
De asemenea, Siemens cauta un junior financial controller la Timisoara, vorbitor de engleza si care are cunostinte de SAP.

La Iasi, subsidiara romana a firmei de software londoneze Webfusion angajeaza trei studenti foarte buni la invatatura, care sa aiba experienta in programare si sa stie HTML/DHTML/CSS/JavaScript.

Subsidiara de la Brasov a grupului Pentalog recruteaza un programator, iar Continental Corporation cauta un intern pentru depatamentul financiar.

Divizia ContiTech a grupului Continental Corporation cauta un student in an terminal la departamentul financiar al companiei.

Arsene Cosmin Madalin – editor Studentie.ro

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship