studentie.ro  » cariera » internship » Vino sa vezi care pot fi primii pasi ai carierei tale

Vino sa vezi care pot fi primii pasi ai carierei tale

Publicat: 26 Mar 2012 | Vizualizari: 2347

Din dorinta de a facilita accesul tinerilor pe piata fortei de munca, Asociatia Romana a Agentilor de Munca Temporara (ARAMT) deruleaza o campanie de informare menita sa aduca lamuriri necesare privind cadrul de desfasurare a procesului muncii in Romania. Reprezentanti ai companiilor APT, PROFESSIONAL si TRENKWALDER vor raspunde la intrebarile studentilor privind diverse aspecte ale muncii temporare in cadrul a trei sesiuni informative care se vor derula la Facultatea de Administratie si Afaceri.

Joi, 29 martie 2012, ARAMT da startul campaniei invitand studentii Universitatii din Bucuresti la evenimentul informativ „Inceputul carierei tale”. Toti cei care doresc sa afle informatii cu privire la tipurile de munca accesibile unui student, avantajele muncii temporare si drepturile angajatilor temporari sunt asteptati la Facultatea de Administratie si Afaceri (Bd. Elisabeta, nr.4-12), Sala POSDRU, incepand cu ora 13.00.

Studentii interesati sa participe la eveniment sunt rugati sa-si confirme prezenta pana pe 28 martie 2012 la adresa oana-laura.ariton@aramt.ro

La finalul evenimentului, studentii vor primi o diploma de participare.

Parteneri educationali: Universitatea din Bucuresti, Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti si organizatia non-guvernamentala TeamWork.

Asociatia Romana a Agentilor de Munca Temporara (A.R.A.M.T.) este o organizatie non-profit, apolitica, independenta si democratica infiintata in luna iunie 2010. Fondata de cei mai mari jucatori de pe piata serviciilor de resurse umane, A.R.A.M.T. isi propune flexibilizarea conditiilor de acces pe piata muncii si stimularea crearii de noi locuri de munca, in contextul in care Romania are in acest moment cea mai mica rata a contractelor de munca temporara din Europa.


Sursa Universitatea Bucuresti

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00