studentie.ro  » cariera » internship » ZILELE START INTERNSHIP

ZILELE START INTERNSHIP

Publicat: 15 Mai 2009 | Vizualizari: 1351

Stii ce vei face peste 5 ani? Dar peste 10? Vino, marti 19 mai, orele 12:30, la Conferinta din cadrul `Zilelor Start Internship`, organizata la Universitatea Politehnica Bucuresti, amfiteatrul AN 010!
Vei avea ocazia sa intalnesti persoane care au reusit in cariera, in cadrul unor companii de succes: BCR, HP, IBM, Microsoft, Oracle si Comisia Fulbright, care ofera pozitii de internship pentru vacanta de vara.
Intr-o abordare realista si umana, acestia iti vor impartasi experienta lor personala. Cu ajutorul lor, vei descoperi deopotriva oportunitatile si obstacolele cu care se confrunta un angajat la debutul carierei. In plus, tot ei iti vor da solutia pentru a-ti dezvolta abilitatile necesare - internshipul intr-o companie.
La ora 14:00, va urma workshop-ul sustinut de firma Hart Human Resource Consulting. Vei putea sa-ti evaluezi compatibilitatea cu diverse tipuri de job-uri, astfel incat, in momentul angajarii, sa ai siguranta ca esti "omul potrivit la locul potrivit" si mergi la serviciu cu placere.
Daca esti interesat sa participi la acest eveniment, trimite un e-mail de confirmare pe adresa camelia.m@jaromania.org, in care sa precizezi numele si numarul de telefon. Toti cei care confirma prezenta la eveniment au sansa de a participa gratuit la o simulare de interviu si, mai mult decat atat, sa primeasca feedback din partea unui specialist in resurse umane. Fiecare al 10 - lea inscris la conferinta va benficia de aceasta oportunitate. Pentru a mari suspansul, castigatorii vor fi anuntati chiar in ziua evenimentului.

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-03 00:00:00