15 LOCURI IN CARE SE FACE SEX
4/4776
calendar_month 26 Sep 2007, 00:00
Masina este primul inlocuitor al dormitorului. 50% din cei care fac sex si in alta parte decat in dormitor prefera acest loc destul de expus...dar daca nevoia cere...

39% dintre persoanele active din punct de vedere sexual gasesc ca si baia are potential in acest scop. Dormitorul parintilor este considerat a fi un loc placut de 36%.


Cel mai surprinzator loc este totusi parcul - asta insa nu si pentru cei 31% din cei ce practica acesta activitate in timpul (si spatiu) liber.

Si daca venii vorba de timp liber.. de ce sa nu vorbim si de sexul la munca, insa nu ca munca. 15% recunosc sau se lauda, oricum, declara ca au facut sex la munca.

O persoana din 10 spune ca a facut sex la scoala si doar 2 din 100 spun ca au facut sex in avion. Pentru aceasta ultima activitate exista un club in care membrii au cateva simple criterii pe care trebuie sa le respecte pentru a putea intra. Pentru cei interesati cautati Mile High Club.

Daca ai intre 16-20 de ani inseamna ca preferi masina (optiunile sunt in favoarea ei cu cca 70%), daca ai peste 45 ea devine un loc din ce in ce mai neatractiv.

Daca esti in Italia doar 2 oameni din 10 nu au facut sex in masina. Australienii prefera parcul, cel putin 54% dintre ei au simtit nestavilita dorinta in acest loc.

2 din 10 americani sau canadieni au obiceiul sa se filmeze in timp ce fac sex.

Japozezii au, alaturi de indieni si indonezieni cel mai ciudat comportamnet: peste 50% din ei nu fac sex nici filmati, nici in masina, dormitorul parintilor, gradina, baie, avion, transportul public, parc, club, la munca (aici Germania si India sunt cele mai harnice), pe plaja, la scoala, pe o alee, la petreceri. Ei se pare ca gasesc si alte locuri decat acestea.

Locurile acestea sunt preferate dupa cum urmeaza:

- dormitorul parintilor: 61% Bulgaria

- in gradina: 46% Africa de Sud.

- baie: 63% Chile.

- transportul public: 16% Chile.

- club: 22% Israel si Islanda

- munca: 28% Chile si Turcia.

- plaja: 57% Grecia.

- la scoala: 22% Turcia.

- pe o alee: 28% Croatia.