DE CE NE DAU PAPUCII ?
4/4770
calendar_month 25 Sep 2007, 00:00
Te-ai intrebat de ce "celalalt" isi pierde interesul? Totul pare minunat si, deodata dispare...

Ai avut o seara minunata, ati impartasit amintiri, impresii, ai simtit o atractie puternica, poate si un pic de intimitate si apoi... liniste, a disparut.


Sa intri intr-o aventura este palpitant, inceputul oricarei relatii este fulgerator. Actul vanatorii, de exemplu, este ceva genetic, mai ales la barbati. Frica implicarii intr-o relatie stabila ne loveste pe toti, pe unii poate ca mai des.

Daca vrei o relatie stabila va trebui sa cauti semnalele unei persoane care isi doreste acelasi lucru.

Barbatii sunt viteji atunci cand trebui sa omoare un tantar periculos (de fapt e o Ea.. dar asta e alta poveste) sau cand se uita la filme horror, sunt mai putin curajosi atunci cand trebuie sa se implice mai serios intr-o relatie. Atunci cand "agata" oamenii isi confirma puterea lor de atractie si calitatile lor. Daca intr-o relatie unul din parteneri simte ca celalalt nu il priveste asa cum crede el ca este, atunci se intampla ruptura.

Cauza relatiilor care se intrerup brusc, fara avertisment, este supra-interesul (sufocarea). Te trezesti ca esti intr-o relatie careia nu ii mai poti tine pasul, lucrurile evolueaza mult mai rapid decat daca ai vrea. Reactia cea mai la indemana este sa "fugi".

Atunci cand o relatie decurge firesc ai mai mult timp pentru comunicare si poti sa rezolvi eventualele probleme pe masura ce ele apar.

Cei care renunta la relatie nu sunt disponibil de o legatura emotionala mai profunda in acel moment.

Persoanele care nu reusesc sa isi controleze modul rapid de a actiona, incep repede sa se simta ca nu mai au controlul, chiar ca sunt condusi.